توزین مخزن در باسکول جاده ای

 

تعریف توزین مخزن

عبارت توزین مخزن در باسکول جاده ای یعنی توزین مواد درون مخزن ها به صورت دقیق. سیستمی است که از کاربرد های بالایی در صنعت های مختلف غذایی، شیمیایی، درمانی، فولاد و هر نوع صنعتی که در ارتباط با مخازن می‌باشد، برخوردار است.

توزین مخزن در باسکول جاده ای

تعریف توزین مخزن در باسکول جاده ای

مطابق رشدی که تکنولوژی در صنعت داشته است، برای جلوگیری از تلفات، کاهش میزان مواد هدر رفته، بالا بردن سرعت تولید محصولات و کیفیت آن ها که با بهره گیری از فرمولاسیونی دقیق سبب جایگزینی سیستم های توزین دیجیتال با سیستم های دیگر اندازه گیری شده است. بهره گیری از توزین مخزن، امکان کنترل و فیدبک همزمان یا بر لحظه را فراهم می نماید. این اتفاق برای مدیران خط تولید یا بازرگانی و انبار بسیار حایز اهمیت است.

انواع سیستم توزین

الف) سيستم اندازه گیری وزن هاپر:

در تمام کارخانه های تولید فرآورده های شیمیایی و خوراکی که مطابق فرمول ترکیبی دقیق محصولاتی با کیفیت تولید کرده و از کاربرد بالایی برخوردار هستند. در سیستم هاپر، مخزن حاوی لودسل باسکول بوده، کنترل کننده وزن بر اساس کمیت مواد مخلوط شونده گزینش خواهد شد و ضمن نشان دادن میزان موادی که در مخزن وجود دارند، بر اساس فرمولاسیون ورودی به ایجاد ترکیبی از مواد مطابق وزن دقیق آن ها به صورت اتوماتیک می‌پردازد. این سیستم توزین از قابلیت برقراری ارتباط با سایر خط های تولید کننده برخوردار بوده و بر اساس نیاز شخص کارفرما، به شکل گرافیکی بر روی مانیتور هایی قابل لمس امکان ارائه موقعیت دریچه ها، منتقل کننده ها، تهیه گزارشات و ارائه فرمولاسیون توانایی پیاده سازی دارد.

ب) سیستم اندازه گیری وزن مخازن:

این سیستم به اندازه گیری وزن مخزن ها و تانک های حاوی مایعات پرداخته که لودسل باسکول  به کار رفته در آن بسته به نوع و ظرفیت این سیستم بوده و امکان نمایش مقدار مواد موجود در مخزن به صورت لحظه به لحظه، گزارش گیری، ثبت مقدار مواد ورودی و خروجی وجود داشته و این سیستم از کاربرد در مخزن های مایعاتی مانند شیر، مواد نفتی و گاز مایع برخوردار است. ضمن اینکه این نوع از سیستم های توزین نقش مهمی را در فرآیند تولید در صنایع معدنی کشور از جمله مواد نسوز، سیمان، فولاد و .. دارا می‌باشند.

ج) سیستم اندازه گیری وزن استاتیک:

از موارد سیستم توزین مخزن های سیال می‌توان به نمونه های متنوعی مانند مخزن های مایعاتی مانند آب، روغن، شیر و .. اشاره کرد. همچنین سیستم های چند تایی سیلو تحت عنوان مولتی بچینگ از نقش مهمی در صنعت هایی از قبیل لاستیک، روغن های صنعتی و .. برخوردار است که تمام سیلو های قرار گرفته در مجاورت یکدیگر در زمان پر و تخلیه شدن با یکدیگر مرتبط بوده و این سیستم توزین با برداشتن گامی مهم در مسیر بررسی مواد مختلف به صورت اتوماتیک، به سادگی تمام فرآیند تولید را در دسترس اپراتور سیستم قرار خواهد داد.

د) توزین دینامیک:

به صورت پیوسته به توزین مواد عبور یافته از نقاله می‌پردازد که عمدتا اجرای این سیستم برای صنعت های کانی فلزی و غیر فلزی امکان پذیر است. به گونه ای که برای نیاز به بررسی میزن دبی مواد عبور یافته درهر زمان می‌توانید نمایشگر کنترلر را چک کرده و در این صفحه شاهد میزان مواد عبوری با عبارت تن در ساعت باشید و این سیستم با توجه به فرمولاسیون انتخابی از سوی دپارتمان کارخانه به کنترل موارد عبوری پرداخته که در دو نوع وی فیدر و بلت ویر قابل انتخاب است.

در سیستم وی فیدر، علاوه بر میزان مواد عبوری، کنترل میزان دبی مواد عبور یافته نیز امکان پذیر است اما سیستم بلت ویر، تنها قادر به نمایش میزان مواد عبوری خواهد بود و هیچ نقشی در کم یا زیاد کردن مواد را ندارد.

قابلیت های سیستم توزین مخزن در باسکول جاده ای

۱) استفاده از سنسور هایی تحت عنوان لودسل جهت تشخیص موجودی درون هر مخزن

۲) دقت بالای به کار رفته و میزان کم خطای این دسته از تجهیزات صنعتی

۳) نمایش لحظه به لحظه وزن مخزن به منظور اطلاع از ورودی ها و خروجی ها و ارزیابی عملکرد سیستم

۴) ارزیابی وزن مخزن توسط لودسل ها و ارائه اطلاعات به مدار های کنترلی جهت اجرای ورود یا خروج مواد بر اساس اطلاعات پیشین اپراتور مرتبط با تعیین حد مجاز

۵) ارئه اطلاعات به اتاق فرمان جهت کسب اطلاعات نسبت به عملکرد و وضعیت دستگاه

۶) طراحی خوب بدنه این دسته از تجهیزات به منظور تحمل بالا در برابر مواد درونی و عدم از هم گسستگی جهت ماندگاری بالای آن ها

۷) به کارگیری پایه هایی مخصوص در سیستم جهت کمک به حفاظت از مخازن و قرار گیری لودسل ها به منظور افزایش میزان کارایی و کمک به افزایش مقدار مقاومت

۸) آب بندی کامل به صورت مقاومت بالا در برابر خوردگی و نشتی آب

قابلیت های سیستم توزین

ویژگی های ظاهری موثر در توزین

روش دوم که تست صحت عملکرد اختیاری نام دارد، زمانی است که دارنده‌ی باسکول جاده ای شخصاً با اداره استاندارد تماس گرفته و همانند روش اول اداره استاندارد طبق زمان تعیین شده به محل باسکول مراجعه کرده و اقدام به سنجش کالیبراسیون باسکول جاده ای و اعطای گواهی استاندارد می‌کند.
مشکلی که در دو روش ذکر شده وجود دارد این است که اگر باسکول جاده ای در حین روند کالیبراسیون از سمت اداره استاندارد مردود شود، مجددا تمامی مراحل دریافت استاندارد باید از اول طی گردد. ولی این مسئله راه‌حلی دارد که در روش سوم به آن می‌پردازیم.

خدمات نگهداری باسکول جاده ای 

شما می‌توانید جهت درخواست خدمات نگهداری باسکول جاده ای از متخصصین سرویس باسکول استفاده کنید. لطفاً جهت سفارش خدمات باسکول با ما تماس بگیرید.

‫5/5