کاربرد سیستم توزین مخزن در باسکول جاده ای

سیستم های توزین در انواع هاپر، استاتیک، توزین مخزن و دینامیک در دو مدل وی فیلدر و بلت ویر تولید می‌شود. نوعی از آن ها سیستم توزین مخزن می‌باشد که به منظور توزین مخزن ها و تانک های مایعات قابل استفاده است.

توزین مواد موجود درون مخازن به صورت دقیق از ویژگی های این سیستم بوده که در صنایع زیادی از قبیل صنعت های غذایی، شیمیایی، داروئی، فولاد و همه صنایعی که به گونه ای با مخزن ها در ارتباط هستند، کاربرد دارد. امکان نصب بر روی همه مخزن ها، امکان کنترل کردن پمپ ها و دریچه هایی که به منظور انتقال مواد به کار می‌روند، امکان ایجاد ترکیبی وزنی به صورت دقیق در مخلوط کننده ها، بالا بردن میزان دقت، کم کردن میزان خطا های انسانی، صرف بازه زمانی کوتاهی برای نصب، امکان گرفتن گزارش و پرینت از مزیت های این دستگاه محسوب می‌شود.

تعریف سیستم توزین

با در نظر گرفتن پیشرفت تکنولوژی در صنایع، متوجه خواهید شد که به منظور کم شدن میزان آسیب ها، جلوگیری از هدر رفتگی مواد، بالا بردن میزان سرعت و کیفیت مواد ساخته شده مطابق فرمولی دقیق، دستگاه های اندازه گیری وزن دیجیتال جایگزین مناسبی برای سامانه های توزین مکانیکی و سیستم های اندازه گیری حجمی و زمانی شده اند. دستگاه های توزین در کارخانه های ساخت فرآورده های شیمیایی، بهداشتی، تغذیه دام و طیور، بتن، کود، آسفالت، رنگ و .. قابل استفاده هستند.

انواع سیستم توزین چیست

سیستم های توزین در انواع هاپر، استاتیک، توزین مخزن و دینامیک در دو مدل وی فیلدر و بلت ویر تولید می‌شود. نوعی از آن ها سیستم توزین مخزن می‌باشد که به منظور توزین مخزن ها و تانک های مایعات قابل استفاده است. در مخزن ها لودسل دقیق بر اساس نوع و ظرفیت آن به کار گرفته شده است که امکان نمایش مواد درون آن به صورت لحظه ای وجود دارد و گزارش گیری و ثبت مقدار ورودی و خروجی نیز امکان پذیر است. از سیستم توزین برای مخزن های شیر، گاز مایع، سوخت و .. استفاده شده که کاربرد آن در صنایع معدنی زیادی نیز امکان پذیر است و نقشی حیاتی را در فرآیند تولید صنایعی مانند فولاد، سیمان، مس، سرب، روی، کارخانه های مواد نسوز، سنگ آهن ایفا کرده به طوری که ساخت یک محصول سودمند با درصد مخلوط معین به میزان بالای دقت نوار توزین نصب شده در خط تولید وابسته است. بیش ترین معضلات سیستم تک یا دو لودسل به نوع طراحی فریم مکانیک باز خواهد گشت.

نقش سیستم های توزین مخزن

سیستم توزین از قابلیت اندازه گیری وزن مخزن ها و بررسی خروجی و ورودی مواد برخوردار است. توزین مواد موجود در مخزن به صورت لحظه ای و قرار دادن اطلاعات برای کنترل کننده های دریچه های ورودی و خروجی، امکان بررسی و کنترل مقدار مواد ورودی به مخزن یا خارج شده از آن برای کنترل کننده ها و عملگر ها ممکن می‌شود.

به صورت کلی سیستم توزین مخازن در مواردی از قبیل محصولات تغذیه ای مانند گندم، نوشیدنی ها، آرد، روغن خوراکی نظیر روغن های ذرت و زیتون، اتانول، گلوله هایی از جنس پلاستیک، کودهایی از نوع طبیعی و شیمیایی، مواد معدنی موجود در معادن از قبیل ذغال سنگ، گوگرد، نیکل، مس و سنگ آهن و صنعت ساخت رنگ به کار می‌رود.

مزیت های سیستم توزین مخزن در صنعت

روزانه به مزیت های این سیستم در صنعت افزوده شده و به منظور مشخص کردن وزن مخزن ها و بازرسی و کنترل آن ها به کار گرفته می‌شوند. مخزن های شیر، گاز های مایع، مواد سوختی، نفت، سیمان، فولاد، سرب، روی و سنگ آهن از این موارد است.

ویژگی های سیستم توزین مخزن

تعیین مواد موجود در مخازن

میزان بالای دقت به کار رفته

ارائه وزن مخزن به صورت آنی

فرستادن اطلاعات به مدار کنترلی در دریچه های ورود و خروج

فرستادن اطلاعات به اتاق فرمان

میزان بالا طول عمر

پایه هایی ویژه در سیستم توزین

مقاومت در برابر رطوبت و خوردگی

چگونگی عملکرد سیستم های توزین مخزن

الف) حسگر وزنی: لودسل دیجیتال به تعداد ۳ یا ۴ عدد در سیستم توزین مخزن ها به کار گرفته شده است که هر کدام به یک فرستنده، جعبه متصل کننده، نمایش دهنده نعیین وزن مخزن متصل می‌باشند. نصب سیستم های توزین بایستی به گونه ای باشد که اعمال وزن مخزن به حسگر های وزنی به صورت عمودی انجام گیرد. در صورت اعمال نیروی وارد شده به دلیل وزن مخزن به لودسل ها به شکل مورب و غیر عمودی، خطا در سیستم بروز داده شده و در ورودی و خروجی ها امکان بروز خطا است.

ب) باکس اتصال: جعبه متصل شده به سنسور های لودسل از خاصیت ضد آب برخوردار بوده که آب بندی آن مطابق استاندارد ها صورت می‌گیرد. رعایت این استاندارد ها سبب جلوگیری از نشت رطوبت ها و آب باران به درون جعبه به صورت کامل می‌شود. در این جعبه اطلاعات به دست آمده از توزین مخزن ها به واسطه لودسل ها تبدیل به سیگنال هایی میلی ولتی شده و ارسال اطلاعات به کنترلر های قرار گرفته در ورودی و خروجی مخزن ها صورت می‌گیرد.

ج) سامانه کنترل کننده: بعد از تعیین وزن مخزن از طریق سنسور ها، کسب اطلاعات لازم از طریق سیستم کنترلر، در نهایت با مقایسه میان اطلاعات ورودی و اطلاعات وارده از قبل که به وسیله اپراتور های دستگاه صورت گرفته است، اقدام به تصمیم گیری می‌کند. سیستم توزین مخازن در صورت تعیین وزن مخزن به اندازه کم تر از حد تعیین شده، دستور ورود مواد به داخل مخزن را صادر کرده و در صورت تعیین وزن مخازن بیش تر از میزان تعیین شده، سیستم اجازه خروج مواد از مخزن را داده و با ارسال به عملگر ها می‌توان وزن مواد ورودی و خروجی مخزن ها را مورد کنترل قرار داد.

یکی از نکاتی که باید هنگام خرید از شرکتهای سازنده باسکول، توجه کنید؛ چگونگی عملکرد سیستم های توزین مخزن می‌باشد که مصرف کنندگان باید به این نکته دقت کنند. شرکت باسکول پند کاسپین یکی از شرکت های معتبر در این زمینه می باشد.

خدمات نگهداری باسکول جاده ای 

شما می‌توانید جهت درخواست خدمات نگهداری باسکول جاده ای از متخصصین سرویس باسکول استفاده کنید. لطفاً جهت سفارش خدمات باسکول با ما تماس بگیرید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
تعمیر باسکول جاده ای
خرید باسکول

معیارهای مهم خرید باسکول برای خرید باسکول نکاتی مانند موارد

دیدگاهتان را بنویسید